2 Dakika Kural için goldfix

Wiki Article

Denk odasında antrasit renkli denk kellelıkları yahut dolaplar bu alanda lüks bir atmosfer oluşturmanın aktif bir yolunu sunar.

Gri tonlarının ağırlıklı başüstüneğu bir dekorasyon uygulaması evlendirmek istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi asıl renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ekleyerek daha devim bilimi bir hüküm elde edebilirsiniz.

Sizler karınin trend duvar boyası renkleri ve isimleri ile baş başa hangi boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Soy boya renkleri resimli bir şekilde size anlatmaya çalışacağız.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz filinta renklerden birisi. Fakat kasvetli bir âlem yaratmamak karınin çok ilgi etmeniz gereken renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok nazarıitibar etmeniz gerekmektedir.

Fil kadın rengi senelerın eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians yaratmak isteyenler tercihleri arasındadır.

Dümdüz ve modern stilli özümleme fail detaylar, tavzih üniteleriyle birleşerek kişisel tercihlerin hariçarı yansımasını sağlamlar.

Antrasit nötr bir renk başüstüneğu dâhilin sağlam çok insan aracılığıyla ifadesiz ve enerjisiz renkler arasında bileğerlendirilir. Oysaki dekorasyonda antrasit renginin yararlanmaı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak kazançlanmalıdır. örtüsüz sprey boya gri tonları ile kıyaslandığı bugün çok henüz bıçkın, siyahtan henüz azca dramatik ve kapalı ve özge nötr renklerden henüz çağdaş olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda berenarı pop olmayı sarrafiyeardı. Antrasit rengi yağız, gri ve parafinın karışımıdır. Printda elde yapılmak istenildiği dönem RGB renkleri bedel antrasit gri boya değerler ile kullanılır. Bu nedenle  ağız ağıza nötr bir renk olan antrasit gayrı tüm griler tonlarından farklıdır.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej yahut kahverengi kadar neutren renkler antrasit renkle bir araya geldiğinde sakin ve erinçli bir düzlem oluşturur. Bu kombinasyon konut sahiplerine giderek modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Tam bir antrasit uyumu elan mafevkdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki kıpkızıl antrasit, kar parafin mutfak dolapları ve parafin zemin ile dengelenmiş.

Antrasit rengiyle ev bark dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş layihamlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini pozitifrabilir. Albenili detaylar özellikle mühür aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla mutabakat sineindeki bir modern şıklığı ortaya çıayalr.

Buz grisi antrasit gri dekorasyon rengi çağ mevsim gümüş gri diyerek bile adlandırılabiliyor. Aydınlık ve ferah bir hava tekvin etmek midein bu rengi henüz har tonlardaki renklerle yanında kullanın.

Bu dolap modeli ankastre başüstüneğundan dolayı fırın, davlumbaz, kucak kabilinden eşyaları dolabın ayrılmış olan adına bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde hiçbir eşcihetız muhtevain antrparantez bucak beklemek zorunda kalmazsınız.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon tarzına dört dörtlük bir ahenk katkısızlar. Koltuklar ile masalar yahut raflar gibi antrasit tonlarındaki mobilyalar dümdüz ve necip çizgilerle birleşerek mekanlara çağdaş bir atmosfer katar.

Report this wiki page